LOCATIE

Het project ‘Queen Parc’ is gelegen in een bosrijk gebied op een perceel van 1.6 ha en komt op een A-locatie op de hoek van de Koningin Astridlaan en de Ruyseveltlei. Op een steenworp van het centrum van Kapellen, op wandelafstand van het station van Kapellen.

  • Trip Advisor Kapellen

TRIPADVISOR TIPS KAPELLEN

Bekijk eens de top beoordelingen van leuke activiteiten in regio Kapellen

GENIET VAN KAPELLEN

winkelstraat Kapellen vlakbij Queen Parc

WINKELSTRATEN VAN KAPELLEN

Op wandelafstand kan je de winkelstraten van Kapellen vinden met verschillende winkels, grootwarenhuizen en het gezellige dorpsplein van Kapellen waar altijd wel iets te doen is. Geniet van een warme tas koffie op het terras van BIBLO aan de bibliotheek van Kapellen.

CARREFOUR OP WANDELAFSTAND

Op wandelafstand kan je ook een grote Carrefour vinden in het Promenade Shopping Center voor al je boodschappen. Met een grote ondergrondse parking is deze ook makkelijk te bereiken met de wagen.

Supermarkt in kapellen
Spoorweg station kapellen op wandelafstand van Queen Parc

SPOORWEG STATION KAPELLEN

Op slechts een boogschot van het Station van Kapellen zijn Antwerpen en Brussel snel te bereiken via trein. Zowel de snelle IC als gewone S treinen stoppen hier. Zo is elk station bereikbaar als halte.

ROYAL ANTWERP GOLF CLUB

De oudste golfclub van België vindt zijn oorsprong in Kapellen en is sinds 1888 nog steeds te vinden aan de Torenlei in Kapellen. Een fantastische golfclub met een rijke geschiedenis op slechts enkele minuten rijden.

golfclub nabij Queen Parc
Quee Parc in de natuur

NATUUR IN OVERVLOED

Natuur in overvloed dankzij het bosrijke gebied van Kapellen en de Kalmthoutse Heide op slechts enkele kilometers afstand. Geniet van al het goede dat de natuur te bieden heeft en trek er op uit.

Queen

Parc

Blijf op de hoogte

Bedankt! Bericht verzonden.

Engel&Völkers Antwerpen-Noord

1EV_Logo_CMYK-61-320x84.png

Heidestatiestraat 53, 2920 Kalmthout

kalmthout@engelvoelkers.com

+32 3 666 00 90