STIJLVOL WONEN

IN EEN PARKDOMEIN

TIJDLIJN

DEC 2018

START GRAAFWERKEN

APR 2019

OPBOUW GELIJKVLOERS

JAN 2020

AFWERKINGSFASE

MRT 2020

PLAATSING RAMEN

DJI_0034-1_edited.jpg

AFWERKINGSFASE

17 LUXE APPARTEMENTEN

in een oase van groen en rust

IN ALLE LUXE

Prachtige luxe appartementen in een eigen parkdomein. Vlak bij het centrum en toch in een oase van rust en groen.  De appartementen hebben een oppervlakte van 120 tot 230 vierkante meter, beschikken over een ruim zongericht terras en een ondergrondse parkeerplaats  met berging. Alle appartementen zijn luxueus afgewerkt met hoogwaardige materialen en volgens de meest recente isolatie en bouwtechnische normen.

IMPRESSIE

QUEEN PARC

in een notendop
in een notendop

Prachtige luxe appartementen in een eigen parkdomein. Vlak bij het centrum en toch in een oase van rust en groen.

Het project ‘Queen Parc’ is gelegen in een bosrijk gebied op een perceel van 1.6 ha. In deze groene omgeving worden 17 luxe-appartementen gebouwd. Alle appartementen zijn luxueus afgewerkt met hoogwaardige materialen en volgens de meest recente isolatie en bouwtechnische normen. Bijgevolg zullen deze appartementen bijna Energie Neutraal zijn en zullen de kosten zeer laag zijn. In de prijs zijn ruime budgetten voorzien voor keuken, sanitair, vloeren, etc waarin u vanzelfsprekend zelf de keuze heeft.

De appartementen hebben een oppervlakte van 120 tot 230 vierkante meter, beschikken over een ruim zongericht terras en een ondergrondse parkeerplaats  met berging.  
Het project komt op een A-locatie op de hoek van de Koningin Astridlaan en de Ruyseveltlei. Op een steenworp van het centrum van Kapellen, op wandelafstand van het station van Kapellen. Het bouwrijp maken van het terrein zal starten begin december. Begin 2021 zullen de appartementen worden opgeleverd.

17

APPARTEMENTEN

120 - 230

VIERKANTE METER

2 - 3

KAMERS

1.6

HECTARE PARKDOMEIN

STIJLVOL WONEN

Queen Parc, Kon. Astridlaan 18, 2950 Kapellen
Queen Parc intro video

LUXUEUS GENIETEN IN EEN

GROENE OMGEVING

Queen

Parc

Blijf op de hoogte

Engel&Völkers Antwerpen-Noord

1EV_Logo_CMYK-61-320x84.png

Heidestatiestraat 53, 2920 Kalmthout

kalmthout@engelvoelkers.com

+32 3 666 00 90

© 2020 Queen Parc

Site by

white_logo_text.png
MODERN ONTWERP